Poroke

Poroke

Poroka združi dve ločeni črti v eno. Dvema življenjema brez smisla določi delo in podvoji moč posameznika, da ga lahko opravi. Osebama podeli razlog za življenje in nekaj, za kar je vredno živeti.

V želji, da bo poročni dan ostal nepozabljiv, lahko v skupnem dogovoru poskrbimo za celotno organizacijo dogodka, tj. ozvočenje, projektor, internetno povezavo in ostalo.

Naši najbolj priljubljeni lokaciji sta naš Razgled, kjer lahko uživate ob najlepšem razgledu na slovensko Obalo, in naša poročna Dvorana, ki jo, v skupnem dogovoru z vami, opremimo kot v pravljici. Pravljični ambient pa popestrimo tudi z prijazno postrežbo, odlično hrano in z glasbo v živo.

Hrana je na poročnem slavju ključnega pomena, saj potrebujete energijo, da boste slavili dolgo v noč. Za poročne menu-je imamo že pripravljeno kopico predlogov, vendar pa slednje raje opravimo v skupnem dogovoru z mladoporočencema in sestavimo menu pa njunih željah in aspiracijah.

Po želji vam za poročno slavje svetujemo še z zamislimi glede priprave sedežnega reda gostov, poročnih dodatkov, okrasitve prostora, priprave in izdelave panoja za poročni menu, sedežni red gostov, priprave aperitiva ob prihodu gostov na lokacijo, priprave drobnega sladkega peciva, sadnega bifeja, kipa iz sadja, poročne torte, cateringa na domu mladoporočencev ob začetku poročnega dne, izbire napitkov in vina za poročno slavje.