Poroke

Rekla je DA!

Poroka združi dve ločeni črti v eno. Dvema življenjema brez smisla določi delo in podvoji moč posameznika, da ga lahko opravi. Osebama podeli razlog za življenje in nekaj, za kar je vredno živeti.

Poskrbimo za celotno organizacijo dogodka

V želji, da bo poročni dan ostal nepozaben, lahko v skupnem dogovoru poskrbimo za celotno organizacijo dogodka, tj. ozvočenje, projektor, internetno povezavo in podobno.

Skupaj pričaramo pravljico

Naši najbolj priljubljeni lokaciji sta naša Razgledna ploščad, kjer lahko uživate ob najlepšem razgledu na slovensko Obalo, in naša poročna dvorana, ki jo, v skupnem dogovoru z vami, opremimo kot v pravljici.

Pravljični ambient pa popestrimo tudi s prijazno postrežbo, odlično hrano in glasbo v živo.

Okusno in po vaših željah

Hrana je na poročnem slavju ključnega pomena, saj potrebujete energijo, da boste slavili dolgo v noč.

Za poročne menuje imamo že pripravljeno kopico predlogov, vendar slednje raje opravimo v skupnem dogovoru z mladoporočencema in sestavimo menu po njunih željah in aspiracijah.

Najlepši dan življenja

Po želji vam za poročno slavje svetujemo še z zamislimi glede priprave sedežnega reda gostov, poročnih dodatkov, okrasitve prostora, priprave in izdelave panoja za poročni menu, sedežni red gostov, priprave aperitiva ob prihodu gostov na lokacijo, priprave drobnega sladkega peciva, sadnega bifeja, kipa iz sadja, poročne torte, kateringa na domu mladoporočencev ob začetku poročnega dne, izbire napitkov in vina za poročno slavje. 

Oddaj povpraševanje za poročno svetovanje

Kontaktirate nas lahko po telefonu ali izpolnite spodnji obrazec.