Sodobnost s pridihom preteklosti

Naša gostilna leži v središču Dežele Refoška, dežele prijaznih in gostoljubnih Istranov, dežele najbolj črnega od vseh črnih vin.

Refošk je pri nas več kot le vino – je tradicija, ki povezuje več generacij vinogradnikov, krajanov in prijateljev. Zato lahko v naši ponudbi zasledite raznolike jedi, ki jih ustvarjamo v sožitju z refoškom.

Poskusite naše jedi z refoškom!

Najbolj prepoznaven je Krožnik Dežele Refoška, biftek z refoškom in raznolike testenine, kjer je vselej vmešan tudi ščepec refoška.

Kulinarična ponudba jedi z refoškom pa se ne zaključi na tej točki. V Gostilni strežemo tudi sladice in sladoled, ki so ustvarjene na podlagi refoška in ostalih lokalnih vin.

Kdo je za kepico refoška?

Refoškoladnica je slaščičarna, ki stoji tik pred vhodom v gostilno.

Njena ponudba pa je prav tako izjemno pestra in ponuja vsak dan sveže sladice, sladoled, tortice na podlagi vin ter takšne, kot jih že vsi poznamo. Možno pa je tudi predhodno naročilo torte za raznolike posebne priložnosti.

Tradicija je vselej prisotna!

Poleg jedi z refoškom se lahko prepustite tudi okusom ostalih tradicionalnih istrskih jedi kot so naš sloviti narezek na sušilu, bobiči, pjat Karjola in še veliko več.

Vas še nismo prepričali?

V elektronski različici jedilnega lista lahko zasledite našo celotno ponudbo.