O nas

O nas

Marezige so le par kilometrov oddaljene od Kopra in ležijo v samem središču Dežele Refoška. Tukaj leži naša Gostilna Karjola, ki slovi po sodobnosti s predihom preteklosti. Naš direktor Alen je že ob ustanovitvi dejal, da so na prvem mestu želje in potrebe naših gostov.

NAŠE LOKACIJE

V notranjosti naših prostorov se stari istrski slog dopolnjuje z modernim; domače vzdušje pa samo po sebi vabi k pokušini istrskih dobrot, ki jih pri nas nikoli ne zmanjka. Za vas imamo na voljo več lokacij, med katerimi je za vsake aspiracije nekaj čisto prav. Moderna Sala s pogledom na morje, ki lahko sprejme 120 gostov, ustvari moderen ambient in je primerna za raznolike priložnosti.

Kantina Karjola velja za definicijo rustičnosti, ki ustvarja nepozabljiv ambient z domačimi lokalnimi vini; v njej je prostor za 35 gostov. Ob sončnem vremenu lahko uživate tudi na terasi naše gostilne, kjer prevladuje rustični istrski slog z odtenkom moderne.

V poletnem obdobju pa strežemo hrano tudi na našem izjemnem Razgledu, kjer lahko ob izvrstni hrani uživate razgled na Koper in celotni Tržaški zaliv. Naše ostali lokaciji sta še Kanava in Poročna Dvorana, ki pa sta primerni za različna praznovanja (obletnice, valete, rojstne dneve, poroke in druge svečanosti). Več o naših lokacijah preberite TUKAJ.

Vinska Fontana Marezige je le nekaj metrov oddaljena od naše gostilne. Tu lahko degustirate več kot 30 vrst vin lokalnih vinogradnikov in obenem uživate na pogledu na Koper in celoten Tržaški zaliv. Slednja je tudi odlična izbira za praznovanja, saj vam poleg degustacije ponudi tudi izlet z enim izmed Vinskih avtobusov. Več informacij lahko najdete TUKAJ.

NAŠA PONUDBA

V naši ponudbi lahko najdete tako sodobne klasične jedi, kot domače tradicionalne jedi, katerim smo dodali predih sodobnosti. Kot hladno predjed priporočamo domači pršut, klobase, ter sir. Poleg narezka pa dodamo tudi sveže pečen domači kruh. Za glavno jed pa priporočamo naši posebni specialiteti Pjat Karjola, ter Krožnik Dežele Refoška.

V digitalni različici našega jedilnega lista lahko raziščete še ostale domače in ne tako domače specialitete naše kuhinje. Za ogled jedilnega lista kliknite TUKAJ.