Praznovanja

logo_karjola


1. MESNI MENU

  • Aperitiv
  • Mešani narezek
  • Bis pašte (testenine) (domači njoki, divjačina, fuži – tartufi)
  • Puran v gobovi omaki, dunajski zrezek s prilogo
  • Sezonska solata
  • Domača sladica
  • + doma pečen kruh

2. MESNI MENU

  • Aperitiv
  • Gobova ali goveja juha
  • Mešano meso na žaru
  • Priloga ( krompir, zelenjava žar)
  • Sezonska solata
  • Domača sladica
  • + doma pečen kruh

3. MESNI MENU

  • Aperitiv
  • Goveja ali gobova juha
  • Bis testenin (njoki – divjačina, fuži – tartufi)
  • Meso izpod peke ČREPINJA (domači petelin, sv. reberca, krompir, priloga)
  • Solata
  • Domača sladica
  • + doma pečen kruh

 


1. RIBJI MENU

  • Aperitiv
  • Ribja solata, losos, bakala
  • Pašta (testenine) z morskimi sadeži
  • Ribji krožnik (orada ali brancin) škampi žar
  • Priloga (krompir, blitva)
  • Sezonska solata
  • Domača sladica
  • + doma pečen kruh

2. RIBJI MENU

  • Aperitiv
  • Ribja juha
  • Kalamari žar, kalamari ocvrti
  • Priloga
  • Sezonska solata
  • Domača sladica
  • + doma pečen kruh

3. MENU Z MELONO

  • Aperitiv
  • Pršut z melono
  • Pašta – testenine z jurčki in tartufi
  • Nadevana svinjska ribica v slivovi omaki s kruhkovimi cmoki
  • Priloga zelenjava julijane
  • Solata mešana
  • Sladica – panna cotta z gozdnimi sadeži
  • + doma pečen kruh

4. MENU – ŠKARTOC

  • Aperitiv
  • Bakala in ribja solata na rukoli
  • Pašta – testenine z morskimi sadeži
  • Ribji file v škartocu s polento in zelenjavo
  • Solata mešana
  • Sladica – panna cotta z gozdnimi sadeži
  • + doma pečen kruh