Poroke

Poroke

Poroka je poseben dan… velik ….edinstveni, neprimerljiv in poseben. To je pomemben korak v življenju zato naj ostane v spominu mladoporočencev in povabljenih. V želji da bo poročni dan ostal res takšen, v restavraciji gostilne KARJOLA   poskrbimo za celostno organizacijo  dogodka .

Na  dan dogodka pa v prijetnem domačem  istrskem  okolju z prelepim pogledom na Koprski zaliv  v naših sodobnih  prostorih z pridihom domačnosti  pripravimo unikaten  prijeten ambient, sodelavci restavracije pa s prijaznostjo in izvrstno postrežbo ter odlično kulinariko razvajajo mladoporočence in povabljene goste.

Za poročno slavje imamo pripravljene predloge poročnih menijev, mladoporočencem pa lahko po njihovih željah in predlogih pomagamo tudi s sestavo lastnega menija.

Poleg  prijetnega domačega ambienta ponuja gostilna Karjola odprt  WIFI dostop , diaprojektor , ozvočenje …

Za poročno slavje Vam svetujemo še z idejami glede: priprave sedežnega reda gostov,  poročnih dodatkov, okrasitve dvorane z baloni, okrasitve s cvetjem in aranžmaji za celostno podobo ambienta, priprava in izdelava panoja za poročni meni in sedežni red gostov, priprave aperitiva ob prihodu gostov v restavracijo, priprave drobnega sladkega peciva , sadnega bifeja in skulpture iz sadja, poročne torte, cateringa na domu mladoporočencev ob začetku poročnega dne, izbire napitkov in vina za poročno slavje. Za vse ostale drobne skrbi in opomnike skupaj uskladimo.